Cena biletu obejmuje:
– specjalne, sylwestrowe menu
– napoje bez ograniczeń: kawa, herbata, woda
– wybrane napoje alkoholowe bez ograniczeń: wódka Krupnik, wino białe Julia (półsłodkie), wino białe Contenda Chardonnay (delikatnie wytrawne), wino czerwone Contenda Cabernet Sauvignon (delikatnie wytrawne).
– specjalne ceny na pozostałe napoje:
Piwo Tyskie 0,5l – 7 zł
Wódka Finlandia 0,5l – 65 zł
Sok Tymbark 1l – 16 zł
Pepsi / 7up 1l – 16 zł
MENU
BUFET CIEPŁY:
Krem z dyni z paluszkami grissini
Minisaltimbocca
Pstrąg w sosie z czerwonego pesto
Szynka wieprzowa w sosie chrzanowym
Risotto z grzybami
Grillowane warzywa
Ziemniaki duchesse
Surówka z kapusty pekińskiej
BUFET ZIMNY:
Patera swojskich wyrobów: szynka, boczek, karczek, schab
Tatar ze śledzia z jabłkiem, koperkiem i kaparami
Vol-au-vent z pastą oliwkową
Pumpernikiel z musem z sera feta i łososiem wędzonym
Strudel z ciasta filo ze szpinakiem i mozzarellą
Śledź po kaszubsku
Sałatka Cezar
Smalec
Ogórek kiszony
Babeczki na słono z pasztetem i żurawiną
Pieczywo
Masło
DESER:
Kołocz z serem
Kołocz z makiem
Ciasto czekoladowe
PÓŹNE DANIE:
Żur Śląski
Cena jednoosobowego karnetu: 250 zł
tel.: 32 249 59 92
Na imprezie obowiązuje zakaz wnoszenia własnego alkoholu.
Źródło: sztygarka.pl